על הספר "במנות קטנות"

 
 


מאחורי הרעיון של הספר "במנות קטנות" מסתתרת תפיסה שלמה שאירוח בקטן – או ארוחה המורכבת מחטיפונים או מאוכל קטן,היא דרך האירוח המתאימה ביותר לתקופה שלנו: של החיים המהירים והסוערים. אוכל קטן הוא אתגר, הוא צריך להיות מוקפד יותר ומוגש באסתטיות מושכת. החטיפון מסמל בעיני את הקדמה: חדש, מעניין, יצירתי, מסקרן, מהיר וקליל בדרך כלל.

הספר מחולק לחמישה פרקים ובכל פרק מתכונים מלוחים ומתוקים:
"מחמאות" הוא פרק של רושם, אך לא כל המתכונים בו דורשים זמן ומאמץ רב. חלקם ממש פשוטים. בפרק "צ'יק צ'ק" אפשר למצוא מתכונים מהירים ורעיונות קטנים לאירוח מפתיע. "אתנחתא" הוא אירוח של ארבע אחר הצהריים – הזמן המתאים ביותר להגשת חטיפונים וכיבוד קטן. הרעיון של הפרק "בוקר בקטנה",הוא שונה ומאתגר, כי צריך לעשות כאן מהפך בחשיבה. מי אומר שארוחת בוקר חייבת להיות עמוסה וגדולה?

הפרק האחרון "מנה מנה" דוגל בשיטת האירוח במנות קטנות. תארו לעצמכם: מזנון צבעוני ועליז מלא מנות קטנות בהרכבים שונים המסודרות בהקפדה בשורות או בקבוצות, וכל אורח בוחר לעצמו צלוחית. אין ערמת צלחות, אין תחושה של האבסה. שיטת המנות הקטנות היא אסתטית יותר ומפתה, צבעונית, מעודנת, איכותית ויצירתית וכוללת סוגים רבים של טעמים. אני בעד!



הנאות גדולות באות "במנות קטנות".
*לרכישה מוזלת של הספר במחיר 70 ש"ח
במקום 119 ש"ח בחנויות,
יש לפנות לליאורה בטל' 5451472 - 050.  

  כדורי טלה בלימון כבוש וסלט קוסקוס

סול  ממולא אספרגוס ברוטב חרדל

סנדביץ' כדורי גלידה
 
  
 
 
 
גרסה להדפסה גרסה להדפסה       שליחה לחבר שליחה לחבר